Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Körfez Bölgesi gazetecilerin onuruna iftar yemeği

Körfez Bölgesi gazetecilerin onuruna iftar yemeği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti organizasyonunda düzenlenen "Balıkesir Basını Körfez Buluşması ve İftar Programı" Edremit Adrina Otel´de gerçekleştirildi.

Bölgede görev yapan gazetecilerin plaket ile onurlandırıldığı etkinlikte konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir Projesi ile Balıkesir´in önemli bir lokomotife kavuştuğunu belirterek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.
Edremit, Burhaniye, Ayvalık, Havran, İvrindi ve Balıkesir merkezde görevli yüzlerde basın mensubu ve ailelerinin katıldığı etkinlik dualar ile iftarların açılması ardından Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir´in konuşması ile devam etti.
Programın açılış konuşmasını yapan Demir, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.
Mesleğin doğru kullanılmasını isteyen Demir, gazeteciliğin haber üretmek ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek olduğunu, basın özgürlüğünün kişisel özgürlük olarak algılanmaması gerektiğine dikkat çeken Demir, Balıkesir basınına ve cemiyete her zaman destek olan, bu organizasyonu da birlikte üstlendiklerini belirttiği Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a teşekkür etti.
Etkinlikte Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey, AK Parti Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu ve Kasım Bostan ile CHP Milletvekili Mehmet Tüm´de konuşma yaptı.
Son olarak kürsüye çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir ve Körfez´in gelişimi için kalemiyle hizmet veren basın mensupları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Uğur, Marmara Adası İskelesine Yolcu Bekleme Salonu açtıklarını, Erdek-Avşa-Marmara hattı Deniz Taksi Seferlerini başlattıklarını konuklarına aktarırken, Marmara Saraylar Atık Su Arıtma Tesisinin de yapımına başlandığını bildirdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli