Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Körfez Bölgesine havadan denetim

Körfez Bölgesine havadan denetim

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Balıkesir Körfez Bölgesine kazandırılacak projelerin yerlerini havadan inceledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Balıkesir Körfez Bölgesine kazandırılacak projelerin yerlerini havadan inceledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Körfez Bölgesinde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili helikopterle inceleme gezisi yaptı.
Helikopterle yapılan inceleme gezisine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, İtfaiye İşleri Daire Başkanı Nazım Ergelen, İmar ve Şehircilik Şube Müdürü Mehmet Özpınar, Milli Parklar Bölge Müdürü İsrafil Erdoğan ve ekibi katıldı.
Teleferik hattı ile seyir teras yerlerini inceledi
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, körfezi kirleten atıl durumdaki kaynakların, yatırım alanlarının, cazibe bölgelerinin tespiti ve yapılması planlanan teleferik hattı ve seyir terasları ile ilgili inceleme yaparken, sahilleri kirleten tesisler ve deşarjlarla ilgili önlemlerin alınacağı öğrenildi.
Altınova sahiline dolgu yapılacak
Ayvalık Bölgesi, Adalar ve bağlantı yolları sayesinde yeni cazibe merkezlerinin oluşturulacağı ve Altınova Sahilinde denizin yuttuğu alanlarda dolgu çalışmaları yapılacağını işaret eden Başkan Uğur, vatandaşlarla bir araya geldiği Sarıkız Tepesinde yaptığı konuşmasında," Teleferik hattı sayesinde şu an yaklaşık 1.5 saat süren seyahat 15-20 dakikaya inecek ve bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin teleferik sayesinde Kaz Dağları ve Körfezin güzelliklerini seyretme imkanı kolaylaşacak ve turist sayısında artış olacak." dedi.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false