Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Körfezin başarılı başkanı TEMA Gönüllüsü oldu

Körfezin başarılı başkanı TEMA Gönüllüsü oldu

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, TEMA Gönüllüsü oldu.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, TEMA Gönüllüsü oldu.
TEMA Gönüllüsü olan Başkan Saka’nın yeşil yaprak rozetini TEMA Vakfı Edremit İlçe Temsilcisi Zülkif Bozbek taktı.
TEMA Vakfı Edremit İlçe Temsilcisi Zulkif Bozbek Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı ziyaret etti.
Olumlu geçen görüşmenin sonunda Başkan Saka, TEMA Gönüllüsü oldu. Başkan Saka’ya TEMA’nın yeşil yaprak rozeti TEMA Vakfı Edremit İlçe Temsilcisi Zülkif Bozbek tarafından takıldı.
TEMA Vakfı Edremit İlçe Temsilcisi Zülkif Bozbek, TEMA olarak ağaçların, suların kısacası tüm doğal varlıkların korunmasından yana mücadele ettiklerini söyledi.
Kazdağları başta olmak üzere ilçedeki doğal güzelliklerin başka gerekçelerle kurban edilmesini istemediklerini belirten Bozbek, doğal varlıkların korunmasından yana gösterdiği çalışmalar nedeniyle Saka’ya teşekkür etti.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’da, “Çevre değerlerimizin babalarımızdan miras değil, çocuklarımızdan emanet olduğu anlayışı ile sonuna kadar sahip çıkmak zorundayız” diye konuştu.
Sivil toplum örgütlerinin bu konuda desteklerinin çok önemli olduğuna değinen Saka, “İlçemizin gelişmesinde deniz, hava, su, orman gibi çevre değerlerimizin korunmasının en önemli etkenlerden olduğuna inanıyorum. Bu yönde çalışmalar yürüten ve halkımızın çevre konusunda bilinçlenmesine önemli katkıları olan TEMA yöneticilerinin ziyaretini memnuniyetle karşılıyor, TEMA Gönüllüsü olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek isti yorum” diyerek sözlerine ekledi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı