Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Korona mağduru müzisyenlere destek amaçlı bir dizi proje üretiliyor

Korona mağduru müzisyenlere destek amaçlı bir dizi proje üretiliyor

Korona virüs mağduru müzisyenlere destek olmak amaçlı yürütülen çalışmalara Bandırma Kent Konseyi´de katıldı.

Korona virüs mağduru müzisyenlere destek olmak amaçlı yürütülen çalışmalara Bandırma Kent Konseyi´de katıldı.
Bandırma Kent Konseyi tarafından hayırsever işadamlarının da desteği ile pandemi nedeniyle zor durumda olan müzisyenlere destek hem de pandemiden bunalan halka moral vermek amacıyla çekimi yapılan ve 4 gün süren müzik etkinliğinden sonra yeni bir müzik etkinliği daha gerçekleştirildi.
Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz, çekimi titizlikle yapılan ikinci etkinliğin ?Müzik Limanı? ismi altında yayınlanacağını açıkladı.
Geçtiğimiz hafta Bandırma Kent Konseyi, Bandırma Halk Müziği Kültür ve Sanat Derneği ve Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği işbirliğiyle, Bandırma´nın müzik ve sanat hayatı konusunda bir söyleşi ve halk müziği etkinliğinin çekiminin yapıldığını söyleyen Ergöz, ?Etkinliğim gerçekleşmesine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi büyük destek verdi. Etkinliğin görüntüleri Çınarlı Çağdaş Derneği Başkanı Eyüp Demirezen tarafından montajı yapıldıktan sonra birkaç gün içinde sosyal medya üzerinden yayınlanacak. Bandırma Halk Müziği Kültür ve Sanat Derneği kuruluş ve faaliyetlerinin de konuşulduğu söyleşi ile birlikte halk müziğimizin ezgileri eşliğinde doyumsuz bir program çekimi oldu. Etkinlik ?Müzik Limanı´ ismi altında yayınlanacak. Dernek Başkanı Kazım Gül´de etkinlikler hakkında bilgi verdi ve anılarını anlattı.? diye konuştu.
Haber: Erdem Özcan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı