Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KOSGEB kredisi bilmeceye dönüştü

KOSGEB kredisi bilmeceye dönüştü

CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, ?Hükümetin KOSGEB tarafından küçük esnafa faizsiz olarak vereceği kredi içinden çıkılmaz hale geldi? dedi.

KOSGEB tarafından esnafa faizsiz verileceği açıklanan 1 yıl ödemesiz 3 yıl ödemeli kredi başvurularında yaşanan sıkıntılar, CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki tarafından kamuoyuna aktarıldı.
KOSGEB tarafından başvuruların kabul edilmesine başlanılmasıyla birlikte esnaf sektörünün başvurularda büyük sıkıntılar yaşadığını ifade eden CHP İl Başkanı Biçki, bu kredilerin kime verileceği, kredi verilirken hangi kriterlerin dikkate alınacağının belli olmaması kredi için başvuranlarda birtakım kuşkuları beraberinde getirdiğini açıkladı.
Balıkesir KOSGEB yetkililerinin bu konuda açıklama yapmasını isteyen Biçki, ?Balıkesir´de bu krediler kaç esnafa verilecektir? Kredi verilirken hangi kriterler dikkate alınacaktır? Bu konuda Balıkesir´li esnaflarımıza açıklama yapılması ileride birtakım kuşkuları getirmemesi açısından önemlidir? diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli