Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödül başvuruları bugün başlıyor

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödül başvuruları bugün başlıyor

Türkiyede KOBİler ile girişimcilerin geliştirilmesi ve teşvik edilmesine katkıda bulunmayı amaçlayan KOSGEB KOBİ VE Girişimcilik Ödülleri başvuruları 15 Nisan 2013 tarihinde başlıyor.

Türkiye`de KOBİ`ler ile girişimcilerin geliştirilmesi ve teşvik edilmesine katkıda bulunmayı amaçlayan ``KOSGEB KOBİ VE Girişimcilik Ödülleri`` başvuruları 15 Nisan 2013 tarihinde başlıyor.
Başbakan Erdoğan`ın katılımlarıyla geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ``KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri`` kapsamında, "Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü", "Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri" ve "Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri" ana kategorilerinde, her bir ödül için beş işletme olmak üzere, toplam 40 KOBİ ve girişimci finalist olarak belirlenecek ve bu finalistlerden 8`ine ödül verilecek. 
Bu ödüllerin yanı sıra, KOBİ ve girişimcilik konularında katkı sağlayan bir kişi/kurum/kuruluşa da Jüri Özel Ödülü takdim edilecek.
KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri; Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü, Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri, Yılın İnovatif KOBİ Ödülü, Yılın İşbirliği Güçbirliği Yapan KOBİ Ödülü, Yılın İhracatçı KOBİ Ödülü, Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri, Yılın Genç Girişimci Ödülü, Yılın Kadın Girişimci Ödülü, Yılın Küresel Doğan Girişimci Ödülü, Yılın İnovatif Girişimci Ödülü kategorilerinde verilecektir.
"KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri"ne; yeni bir işyeri açarak, ailesine, topluma ve ülke ekonomisine fayda sağlayan genç ve kadın girişimciler, inovatif bir iş fikri ile işini kuran inovatif girişimciler, kurulur kurulmaz veya kurulduktan kısa bir süre sonra yurtdışı pazarlarda faaliyette bulunmaya başlayan küresel doğan girişimciler ile başarılı, ihracatçı ve işbirliği-güçbirliği yapan tüm KOBİ`ler başvuruda bulunabilecek.
KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri kapsamında, başvuruda bulunacak işletmelerin KOSGEB Veri Tabanında kayıtlı ve güncel KOBİ Beyannamesinin onaylı olması gerekmektedir.
Başvuru için son tarih 31 Mayıs 2013
"KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri"ne başvurular, www.turkiyegirisimcileri.org web sayfası üzerinden online olarak yapılacak. Yapılan başvurunun imzalı ve kaşeli çıktısı, ekli belgeler ile KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüklerine 31 Mayıs 2013 tarihi mesai bitimine kadar teslim edilecektir. Ödül almaya hak kazanan işletmelere, bir yıl boyunca "KOSGEB Yılın Başarılı İşletmesi Logosu"nu kullanma hakkı sağlanacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli