Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KOSGEB PROJESİ İLE İŞYERİ AÇTILAR

KOSGEB PROJESİ İLE İŞYERİ AÇTILAR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Balıkesir İş Kadınları Derneği (BAİKAD)ın açtığı kursa katılan Balıkesirli bayan girişimci Nesilhan Güngörmüş ve eşi Murat Güngörmüş aldıkları KOSGEB hibesi ile işyeri açtılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Balıkesir İş Kadınları Derneği (BAİKAD)`ın açtığı kursa katılan Balıkesir`li bayan girişimci Nesilhan Güngörmüş ve eşi Murat Güngörmüş aldıkları KOSGEB hibesi ile işyeri açtılar. 
KOSGEB ve Balıkesir İş Kadınları Derneği`nin açtığı girişimcilik kursunu başarı ile bitiren Neslihan Güngörmüş, KOSGEB`e yaptığı işyeri açma başvurusu kabul edilence Karaoğlan Mahallesinde "Taş Konak" Restaurant Cafe`yi eşi Murat Güngörmüş ile hizmete açtılar. Taş Konak`ın açılışını Balıkesir İş Kadınları Derneği (BAİKAD) Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu yaptı. Başkan Tüfekçioğlu açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi. "BAİKAD üyesi olan ve KOSGEB girişimcilik kursuna katılarak başarılı olan kardeşim Neslihan`ın iş yerini açmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum. KOSGEB`in kadın girişimcilere sağladığı destek paketi çok faydalı. Bu paketten kadınların daha çok faydalanmalarını istiyorum. İşyerlerinin kendilerine hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" 
Dualar eşliğinde açılan iş yerinin kurdalesini BAİKAD Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu ve İşyeri sahipleri Neslihan - Murat Güngörmüş birlikte yaptı. Açılışa çok sayıda davetli katıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli