Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KOSGEB´den üretime dev destek

KOSGEB´den üretime dev destek

KOSGEB 2016 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı hakkında Bandırma Ticaret Odası ve KOSGEB Balıkesir İl Müdürlüğü tarafından bilgilendirme semineri düzenlendi.

KOSGEB Balıkesir İl Müdürlüğünde görevli KOBİ Uzmanları ile Bandırma Ticaret Odası KOSGEB Temsilcisi Hasan Can Metin´in sunumlarıyla Bandırma Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen seminere imalatçı KOBİ´ler yoğun ilgi gösterdi.
Konferansın ilk bölümünde KOSGEB desteklerinden yararlanmak için gerekli olan koşullar hakkında bilgiler verildi.
Daha sonra KOBİ Uzmanının yaptığı sunumda, KOSGEB veri tabanına kayıtlı ve imalat sektöründe faaliyet gösteren tüm KOBİ´lerin bu faiz desteğinden yararlanabilecekleri, imalat kapasitesini arttırmaya yönelik alınacak makinelerin yeni ve yerli malı sertifikasına sahip olması gerektiği anlatıldı.
Bu destek kapsamında alınacak kredinin üst limiti 1.500.000 lira iken, KOSGEB bu kredinin maksimum 300.000 liraya kadar olan faizini karşılayacağı aktarıldı.
Toplantıya katılan KOBİ´lerin sorularının yanıtlandığı son bölümde, Kredi Faiz Desteği başvurularının 3 Ekim 2016 Pazartesi gününe kadar devam edeceği, detaylı bilginin KOSGEB resmi internet sitesinden alınabileceği açıklandı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: KOSGEB üretime destek
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli