Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

KOSGEBten ikinci bir seminer

KOSGEBten ikinci bir seminer

KOSGEB tarafından Erdekte, Ticaret ve Esnaf Odası başkanlarının da hazır olduğu toplantıda, krediler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

KOSGEB tarafından Erdek`te, Ticaret ve Esnaf Odası başkanlarının da hazır olduğu toplantıda, krediler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) eğitim programlarıyla ilgili bilgilendirme seminerlerine devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta KOSGEB Balıkesir Başkanı İsmail Özdemir`in ardından dün de KOSGEB Balıkesir Girişimcilik Eğitmeni Murat Taşkın Erdekli girişimcilere eğitime katılım koşulları, eğitimin işleyiş süresi ve hibe destekleriyle ilgili bilgi verdi.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Canbaz ve Erdek Ticaret Odası Başkanı M. Ali Yağcı`nın hazır bulunduğu bilgilendirme seminerinde, KOSGEB Girişimcilik Eğitmeni Murat Taşkın Erdek`e gelmekteki amacının Erdek`te bulunan girişimcilere KOSGEB ile ilgili detayları aktarmak olduğunu söyledi. 
"KOSGEB hibe desteklerinden faydalanabilmek için 70 saatlik bir eğitim programına katılmak gerektiğini işaret eden Taşkın, "Bu eğitim programına katılabilmek için kişinin kendi üzerine kurulu bir işletmesi bulunmaması yani vergi levhasının olmaması gerekiyor. Eğitim programının açılabilmesi için ise en az 30 kişinin başvurup mülakatı geçmesi lazım. Daha sonra ise 70 saatlik eğitim programının ardından sertifika almayı hak eden girişimciler hibe desteklerimizden yararlanacaklardır." dedi.
Erdek Turizm ve İş Adamları Derneği (ERTİAD) binasında gerçekleşen bilgilendirme semineri KOSGEB girişimcilik eğitmeni Murat Taşkın`ın katılımcıların sorularını yanıtlamasıyla sona erdi.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı