Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kozmetik Devi Hunca´nın eşi araç içinde ölü bulundu

Kozmetik Devi Hunca´nın eşi araç içinde ölü bulundu

Kozmetik devi Adnan Hunca´nın eşi şarampole yuvarlanan aracın içinde ölü bulundu.

Kozmetik devi Adnan Hunca´nın eşi şarampole yuvarlanan aracın içinde ölü bulundu.
Kozmetik devi Adnan Hunca´nın 3 gün önce ortadan kaybolan Sema Hunca (75), Belgrad Ormanlarında kaza yapmış otomobilinin içinde ölü olarak bulundu.
Adnan Hunca´nın eşi Selma Hunca, 3 gün önce alışveriş için markete gittiğini söyleyerek evden ayrıldı. Sarıyer´de yaşayan Selma Hunca´nın saatler geçmesine rağmen geri dönmemesi üzerine ailesi durumu polise bildirdi. Hunca´nın telefonunun en son sinyal verdiği Fatih Ormanı´nda arama başlatıldı. AFAD ve polis ekiplerinin sürdürdüğü arama çalışmalarına, polis helikopteri de havadan destek verdi.
Aramalar sonunda Sema Hunca, Belgrad ormanlarında kaza yapmış otomobilinin içinde ölü bulundu.
Adnan Hunca Kimdir?
Manyas ilçesi Haydar köyünde doğdu. Galatasaray Lisesini bitirdi. Galatasaray Kulübünün divan üyesi olan Adnan Hunca, Haydar köyüne modern hayvancılığı ve yonca ekimini getirdi. Daha sonra İstanbul´a giderek Vakıf Yurdunda saç sabunu ve şampuanlarını şişeleyerek ticarete atıldı. İşlerini ilerleten Adnan Hunca, Hunca Kozmetik Sanayi Şirketini kurdu. Bugün dünyaca meşhur olan Hunca Kozmetik ürünlerinin sahibi olup, azimli ve yılmadan çalışması neticesinde bugünkü mevkiine geldi. Doğduğu Haydar köyüne Çok Programlı Lise kazandıran işadamı, emekli tarih öğretmeni Sema Hunca ile evli olup biri kız ikisi erkek üç çocuk babası.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli