Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Kredi borçlusu esnafa bir ay daha süre

Kredi borçlusu esnafa bir ay daha süre

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, Bankalar Birliğinin, borç yapılandırma için süresinin 27 Eylüle kadar uzatıldığını söyledi.

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, Bankalar Birliğinin, borç yapılandırma için süresinin 27 Eylül`e kadar uzatıldığını söyledi.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, bankalara borçlu esnaf ve sanatkarların ticari kredi ve kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılma süresinin bir ay uzatıldığını açıkladı.
Canbaz, gazetemize yaptığı açıklamada, esnaf ve sanaatkarların ticari kredi ve kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılmasında başvuru süresinin 1 ay uzatıldığını belirterek, başvuru süresinin 27 Eylül Salı günü mesai saati bitiminde sona ereceğini işaret etti.
Esnaf ve sanatkarların ticari kredi ve kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılması için başvuruların 27 Mayıs`ta başladığını hatırlatan M. Fatih Canbaz, devam eden açıklamasında şöyle konuştu: "Bazı banka şubelerine yazılar çok geç ulaştı. Aynı zamanda yaz ayı devamında Ramazan ayının gelmesiyle 2 aylık başvuru süresi yeterli olmadı. Bu nedenle Türkiye Bankalar Birliğine başvuruda bulunarak, sürenin bir ay uzatılması talep edildi. Bankalar Birliği de bu taleplerimize olumlu yaklaşarak başvuru süresini bir ay daha uzattı. Esnaf ve sanaatkarlarımız bu fırsatı iyi değerlendirerek, borçlarını yeniden yapılandırma fırsatından iyi yararlansın. Esnaf ve sanaatkarın bankalara olan borcu artık son kez uzatılmıştır" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli