Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Küçük Şeyler Bandırma´daydı

Küçük Şeyler Bandırma´daydı

Yönetmen Kıvanç Sezer´in ?Küçük Şeyler´ filmi Bandırma İlçesi´nde gösterime girdi.

Yönetmen Kıvanç Sezer´in ?Küçük Şeyler´ filmi Bandırma İlçesi´nde gösterime girdi.
Bandırma Belediyesi ve Sinema Amatörleri Derneği (SAMDER) işbirliği ile düzenlenen etkinliğe, filmin senaristi ve yönetmeni Kıvanç Sezer´de katıldı.
Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında, her ay bir bağımsız filmi yönetmeni ile birlikte seyirci ile buluşturan SAMDER ve Bandırma Belediyesi, Kıvanç Sezer´in ?Küçük Şeyler´ filmini Bandırmalı sinemaseverler ile buluşturdu.
Gecenin başında geçtiğimiz günlerde yitirdiğimiz Türk Sinemasının usta yönetmeni Tunç Başaran anıldı. Başaran´ın hayatını anlatan belgeselden kesitlerin sunulduğu bölümde izleyiciler duygu dolu anlar yaşadı.
?Küçük Şeyler´ filminin gösteriminin ardından Bandırma Belediyesi Başkan Vekili Nüvit Erten, Yönetmen Kıvanç Sezer´e çiçek takdim etti.
Etkinliğin söyleşi bölümünde film ile ilgili soruları yanıtlayan Kıvanç Sezer, Bandırma´da olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
Etkinliğe Bandırma Belediyesi Başkan Vekili Nüvit Erten´in yanı sıra CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar, Balıkesir eski milletvekili ve Bandırma Belediyesi eski Başkanı Sedat Pekel´in yanı sıra dernek ve sendika temsilcileri de katıldı.
Haber : Özan Ertuğrul



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false