Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Küçük Muhammedden duygulandıran istek

Küçük Muhammedden duygulandıran istek

Manyasta gezilerine devam eden Manyas Kaymakamı Nesim Işık, Kubaş Köyü ziyaretinde yanına yaklaşan Muhammed isimli küçük bir çocuk, ninesi için tekerlekli sandalye istedi.

Manyas`ta gezilerine devam eden Manyas Kaymakamı Nesim Işık, Kubaş Köyü ziyaretinde yanına yaklaşan Muhammed isimli küçük bir çocuk, ninesi için tekerlekli sandalye istedi.
Köy ziyaretleri kapsamında Manyas-Kubaş Köyünde, camideki onarım işi ile ilgili incelemede bulunmak için giden Manyas Kaymakamı Nesim Işık`a, camiden çıkarken altı yaşındaki Muhammed`in ilginç isteği ile karşılaştı. Ziyarete katılan Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik`e kaymakamı soran Muhammet Akdeniz, Kaymakam Nesim Işık`ın yanına giderek anneanneme tekerlekli sandalye istiyorum dedi. Küçük çocuğun bu davranışı Kaymakam Işık`ı duygulandırırken, beraberindekilere konu ile ilgilenmeleri talimatını verdi. Altı yaşındaki Muhammet Akdeniz, Kubaş Köyünde birlikte oturdukları 70 yaşındaki anneannesi Muradiye Akdeniz`i çok sevdiğini söyleyerek "Anneannemin dışarılarda gezip hava almasını istiyorum ama o hasta olduğu için yürüyemiyor. Tekerlekli sandalyesi olsa anneannemle birlikte dolaşırız." diye konuştu.   Süleyman Özaydın

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli