Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Küçük öğrencilerinden resim sergisi

Küçük öğrencilerinden resim sergisi

Erdek Özel Gelişim Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri dönem boyunca Görsel Sanatlar dersinde yaptıkları resimleri sergilediler.

Erdek Özel Gelişim Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri dönem boyunca "Görsel Sanatlar" dersinde yaptıkları resimleri sergilediler.
Erdek Adnan Menderes Caddesi Eğit-Koop yanında bir ofis içerisinde açılan sergiye, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, AK Parti Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay, Erdek İlçe Mili Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Erdek İlçe Müftüsü İsmail Yalçın, okulun öğretmenleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Erdek İlçe Kaymakamı Kaygısız, serginin açılış töreninde yaptığı konuşmasında, bu güzel çalışma için Özel Gelişim Kreş ve Gündüz Bakımevi`nin öğretmenleri ve öğrencilerini kutladığını belirtip, başarılarınızın devamını diliyorum" şeklinde konuştu.
Erdek Özel Gelişim Kreş ve Gündüz Bakım Evi`nin Görsel Sanatlar öğretmenleri Güliz Sönmez, Serap Aktan, Zeynep Balat ile Demet İlhan, açılan sergi hakkında yaptıkları açıklamalarında "Okulumuzun Ana sınıfı ile diğer üç sınıflarında eğitim gören öğrencilerin dönem boyunca yaptıkları Resim Teknikleri, Ebru Sanatı, Batik Sanatı, Tek Vuruş Sanatı, Rekreasyon, Karakalem, Pastel Boya, Guaj Boya teknikleriyle büyük grup çalışması ve Atatürk baskılarından oluşan yaklaşık 50 eseri sergiledik" dedi.
Erdek Özel Gelişim Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürlüğü tarafından açılan resim sergisi üç gün boyunca saat 08:00- 12:00 arası gezilebilecek. Serginin kapanış tarihinin ise 16 Mayıs 2012 Çarşamba günü olduğu açıklandı.
Tuncay ERTAN


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı