Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Küçük Sanayi Sitesi genel kurulu yapıldı

Küçük Sanayi Sitesi genel kurulu yapıldı

Osman Bulut rakibine şans tanımadı

S.S. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi seçimli genel kurula gitti.
İki listenin yarıştığı genel kurulda, S.S. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin Başkanı Osman Bulut yeniden seçilip güven tazeledi.
S.S. Erdek küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu 30 Mayıs 2014 Cuma günü saat 15:00'te Sanayi Sitesi Merkezinde yapıldı.
Toplamda 56 ortağın bulunduğu Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi kongresine 31 ortak üye katıldı.
Olağan Genel Kurul toplantısının Divan Başkanlığına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temsilcisi Fazlı Yılmaz, Katip üyeliğe Semih Güner getirildi.
S.S. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin olağan genel kurulunda gündemin ikinci maddesinde faaliyet raporu, denetim raporu, bilanço, gelir-gider raporlarının okunarak oy birliği ile ibra edildi.
Gündemin üçüncü maddesi S.S. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'ne 4 yıl süre ile yeni yönetimin seçimi ile ilgiliydi. Osman Bulut ve Vahit Kocabıyık'ın yarıştığı seçimde 20 oy alan Osman Bulut tekrardan başkan seçildi.
Genel kurulda seçimin yapılmasının ardından banka kredi ödemeleri, genel giderler ve kiraların görüşülmesi ve 2014 yılı Çalışma raporu ile tahmini bütçe okunarak oybirliği ile kabul edildi.
S.S. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin yeni yönetimi asil üyeleri şu isimlerden oluştu: Osman Bulut, Çetin Gül, Levent Çalışkan, Bekir Reisoğlu, Remzi Kocabıyık, Hasan Babadağ. Denetim Kurulu Asil Üyleri; Hasan Pabuçcu, Osman Yükler, Erol Dinçer.
S.S. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin kongresine, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile S.S. Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş katıldı.
Haber : Alpcan Kırgül



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli