Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Küçük Kalplerden Coşkulu Bayram Kutlaması

Küçük Kalplerden Coşkulu Bayram Kutlaması

Erdek Küçük Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladı.

Erdek Küçük Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladı.
Bisera Otel`de gerçekleşen 23 Nisan kutlama etkinliğine, Küçük Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri, öğretmenleri ve veliler katıldı.
İlk defa ulusal bir bayram kutlamanın heyecanını yaşayan minik öğrenciler sergiledikleri şiir ve dans şovları ile velilerden büyük alkış aldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan, Küçük Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım Evi 23 Nisan kutlama etkinliği daha sonra "Profesörler" olarak nitelendirilen öğrenci grubunun İstiklal Marşımızın 10 kıtasını ezbere okumalarıyla devam etti.
"Büyük Bilginler" öğrenci grubu ise salonda bulunan velilere 23 Nisan şiirini hep bir ağızdan okudu.
Küçük Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yine "Minik Mucitler" isimli öğrenci grubunun velilere sergiledikleri birbirinden güzel figürlü dans şovu ile sona erdi.
Etkinliği düzenleyen Erdek Küçük Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Dilek Ener yaptığı açıklamada "Bugün burada tertip ettiğimiz kutlama programı için çocuklarımın hepsi yaklaşık iki ay boyunca emek verdi. Dünyada başka bir emsali olmayan bu bayramı Atatürk, çocuklarımıza armağan etmiş. Bizlerde Küçük Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım Evi olarak, başta kreşimiz olmak üzere dünya üzerinde bulunan bütün çocuklarımızın bayramlarını kutluyorum." şeklinde konuştu.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı