Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Küçükkuyu başkanı standımızı ziyaret etti

Küçükkuyu başkanı standımızı ziyaret etti

Çanakkale ili Küçükkuyu Belde Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Erdek standını ziyaret etti.

Çanakkale ili Küçükkuyu Belde Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Erdek standını ziyaret etti.
Erdek Belediyesi, EMİTT 2010 Turizm Fuarı`ndaydı. 11-14 Şubat 2010 tarihleri arasında, 4 gün süren EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi`nde gerçekleşti.
Fuarda, ilçemizin tanıtımı için Erdek Belediyesi`nin standı bulunurken, Bandırma-Erdek ve Gönen Ticaret Odaları da birlikte ilçelerinin tanıtımı için ayrı bir stand açıp, hizmet vermeye çalıştı.
Erdek Belediyesi`nin katılmasına son dakikada izin verilen turizm fuarına, ilçede etkinlik gösteren birçok otel-motel işletmesinden, yalnızca Hotel Alevok, Yücel Otel, Arteka Otel, Agrigento Otel, Yağcı Otel, Belgin Motel, Kırtay Otel, hazırladıkları tanıtım broşürleri ile yerini aldı.
Birçok il, ilçe ve beldelerin katıldığı turizm fuarında incelemelerde bulunmak için TÜYAP Fuar Merkezinde açılan turizm fuarını ziyaret eden Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi`nden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. Tariş`te ve Tarım Satış Kooperatifinde çalıştı. Altınoluk Tarım Satış`ta çalışırken istifa ederek, 29 Mart yerel seçimlerinde CHP`den belediye başkanlığına aday oldu ve seçimi kazandı. 
Haber: Kemal Şekerci 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli