Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

?KULAKLIĞINI ÇIKAR HAYATIN SESİNİ DUY´

?KULAKLIĞINI ÇIKAR HAYATIN SESİNİ DUY´

Teknoloji bağımlılığının en az alkol kadar, uyuşturucu kadar, sigara kadar kötü alışkanlık olduğu dile getirildi.

Teknoloji bağımlılığının en az alkol kadar, uyuşturucu kadar, sigara kadar kötü alışkanlık olduğu dile getirildi.
Balıkesir´de, yürürken ve trafikte telefon kullanmanın ve kulaklıkla müzik dinlemenin zararını anlatan güzel bir projeye imza atıldı.
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Balıkesir İl Başkanlığı organizasyonunda, ?Kulaklığını çıkar, hayatın sesini duy? projesi tanıtıldı.
Balıkesir Salih Tozan Kültür Merkezi önünde düzenlenen proje tanıtımında, KADEM Balıkesir İl Temsilcisi Zeliha Kahraman ?Önce kendin için, ailen için, senden ümidini hiç kesmeyen ülken ve gelecek için ?kulaklığını çıkar hayatın sesini duy´ diyoruz.? açıklamasında bulundu.
Balıkesir´de kulaklıkla karşıdan karşıya geçerken hayatını kaybeden gençlerimiz olduğunu dile getiren Kahraman, ?Bir genç kaybetmek geleceğini kaybetmek gibidir. Çünkü onunla birlikte; hayalleri, ümitleri, projeleri de yitip gider. Bunu önleyebilmek adına yaptığımız bu etkinlik şehir merkezinin yoğun yaya trafiğinin olduğu yerler öncelikli olmak üzere billboardlar, trafik ekipleri ve gençlik spor ile koordineli bir şekilde başladı. Aynı şekilde de ilçelerimizde de devam edeceğiz. Değerli katılımcılar projemizde odak noktamız şu yaya olarak yolda yürürken kulaklıkla iki kulağını birden kapatırsan sadece dinlediğin neyse ona odaklanırsın. O zaman da maazallah duyduğun son şey en sevdiğin şarkı olabilir. Bunu önlemek için ?Önce kendin için, ailen için, senden ümidini hiç kesmeyen ülken ve gelecek için ?kulaklığını çıkar hayatın sesini duy.´ diyoruz. Bu projede İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne paydaşlığından dolayı teşekkür ediyoruz.? diye konuştu.
Program diğer paydaşların temsilcilerinin konuşmalarıyla devam etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli