Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kum yığını altında kalarak öldü

Kum yığını altında kalarak öldü

İlçemizde meydana gelen üzücü olayda kamyon şöförü 40 yaşındaki Kemal Göksu kum yığınının altında kalarak yaşamını yitirdi.

İlçemizde meydana gelen üzücü olayda kamyon şoförü 40  yaşındaki Kemal Göksu kum yığınının altında kalarak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre ilçemizde bir harfiyat şirketinde şöfor olarak çalışan Kemal Göksu (40) kamyonla şantiye alanında kum boşaltmak için kapakları açınca damperli kamyonun kasasından aniden boşalan kum yığının altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay ilçemizde faliyet gösteren Murat Bayırında bulunan bir firmaya ait şantiye alanında meydana geldi. Göksu her zaman olduğu gibi kamyonla getirdiği kumu boşaltmak için kamyonun kapaklarını açtı. Kapakların açılmasıyla aniden gelen kum yığınının altında kalan talihsiz işçi olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kemal Göksu´nun Bandırmalı olduğu ancak Erdek´te ikamet ettiği öğrenildi.

Erdek Emniyet Ekipleri olay yerine intikal ederken, cesedin kesin ölüm nedenin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildiği, olayla ilgili soruşturmanın Erdek Cumhuriyet Savcılığınca devam ettiği öğrenildi.

Haber: Tuncay ERTAN

 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli