Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Kumbaralarda toplanan parayla 120 gıda paketi alındı

Türk Kızılayı Balıkesir Şube Başkanı Av. Şükrü Güneş, kentin belirli yerlerine konulan kumbaralardan toplanan paralarla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

Türk Kızılayı Balıkesir Şube Başkanı Av. Şükrü Güneş, kentin belirli yerlerine konulan kumbaralardan toplanan paralarla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.
Güneş, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla, kentin değişik noktalarında yer alan toplam 23 kumbaradan çıkan paralarla 120 gıda paketi alındığı belirterek, bu paketlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına başlanıldığını bildirdi.
Daha önce de yetimlerimiz için kışlık giysi yardımında bulunulduğunu hatırlatan Güneş, ?Kızılay, ihtiyaç anında dayanışmanın, ızdırap anında şefkatin, merhametin, tarafsızlığın ve barışın simgesidir. Amacımız, her koşulda ve her yerde hiçbir ayrım yapmaksızın, her ne sebeple ortaya çıkarsa çıksın insan ızdırabını dindirmek, korunmasız insanlara yardım etmek, insan hayatını ve sağlığını koruyarak onun kişiliğine saygı gösterilmesini sağlamak ve insanlar arasındaki karşılıklı anlayışı, dostluğu, saygıyı, işbirliğini ve sürekli barışı geliştirmeye destek olarak insan onurunu korumaktır. İhtiyaç sahiplerinin insanlık onurunu koruyarak çalışmalarımızı sürdürürken iyilik çınarımız her geçen gün büyüsün diye bağışlarını esirgemeyen, az çok demeden kumbaralarımıza katkı sağlayan hayırseverlerimize sofralarını şenlendirdikleri ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı