Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kurban Bayramı hareketliliği yaşanıyor

Kurban Bayramı hareketliliği yaşanıyor

Kurban bayramına birkaç gün kala çarşıda gözle görünür alışveriş hareketliliği başladı.

Kurban bayramına birkaç gün kala çarşıda gözle görünür alışveriş  hareketliliği başladı.
Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü`ne bağlı birimler, gıda denetiminden, ücretsiz kurban kesilecek alanların tespitine kadar bayramın sorunsuz geçmesine yönelik her türlü tedbiri aldı. 
Zabıta Müdürlüğü, ilçe halkının ve dışarıdan gelecek misafirlerin sorunsuz bir bayram geçirmesi için belediye olarak hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yoğun çalışma temposuna giren Erdek Belediye ekiplerinin ilk işi kurbanlık hayvan satış yeri ile kesim yerlerini hazırlamak oldu. 
Diğer yandan ise, temizlik ekipleri, ilçenin her noktasında titiz bir çalışma yürüttü.
Belediye Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, zabıta ekiplerinin başta unlu gıda maddesi satışı ve imalatı yapan işletmeler olmak üzere gıda satışı yapan tüm işletmelerin denetlediği kaydedildi.
Erdek halkının ve dışarıdan gelen misafirlerin sorunsuz bir bayram geçirmeleri için, Erdek Belediyesi olarak her türlü hazırlığın tamamlanıp, artık mübarek bayramın beklendiğini dile getiren Zabıta Müdürlüğü, kurban kesimi yapılacak yerlerinde belirlendiğini, belediyenin belirlediği alanlar dışında kesim yapılması halinde ceza uygulanacağını söyledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli