Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

"Kurtuluş Savaşı Propaganda Fotoğrafları? Sergisi

Ayvalık Belediyesi´nin ev sahipliğinde Cumhuriyet Kadınları Ayvalık Şubesi tarafından açılan "Kurtuluş Savaşı Propaganda Fotoğrafları" sergisi yoğun ilgi gördü.

Ayvalık Belediyesi´nin ev sahipliğinde Cumhuriyet Kadınları Ayvalık Şubesi tarafından açılan "Kurtuluş Savaşı Propaganda Fotoğrafları" sergisi yoğun ilgi gördü.
Cumhuriyet Kadınları Derneği Ayvalık Şubesinin açılışı ve 10 Kasım Atatürk´ü anma günü dolayısıyla oluşturulan "Kurtuluş Savaşı Propaganda Fotoğrafları" sergisi Orhan Peker Sanat galerisinde sanatseverlerle buluştu.
Koleksiyoner Faruk Ergelen koleksiyonunda yer alan "Kurtuluş Savaşı Propaganda Fotoğrafları" kartpostalları sergiyi gezenleri bir hayli etkiledi.
Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisindeki "Kurtuluş Savaşı Propaganda" sergisinin açılışını Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Doktor Canan Arıtman ve dermeğin Ayvalık ilçe yönetiminde yer alan kadınlar birlikte kesti.
Sergi açılışında konuşan Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Doktor Canan Arıtman, ?Bu sergiyi oluşturma imkanını bize veren, arşivinden çok önemli bir koleksiyonu burada sergilememizi sağlayan araştırmacı Faruk Ergelen´e tüm cumhuriyet kadınları adına çok teşekkürlerimizi sunuyorum. Kurtarıcımız, kurucumuz, büyük önderiniz Atatürk´ü ölümünün 77. yılında çok özlüyor ve çok arıyoruz. Ancak bu gün aynı zamanda tüm dünyaya, dosta düşmana Atatürk´ü unutmadığımızı, unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı güçlü bir sesle haykırıyoruz.? diye konuştu.
Koleksiyoner Faruk Ergelen´in arşivinden 50 kartpostalın bulunduğu "Kurtuluş Savaşı Propaganda Fotoğrafları" sergisi 30 Kasım gününe kadar Orhan Peker Sanat Galerisinde gezilebilecek.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli