Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kuş Cenneti yeni Kuş Müzesi yapımı sürüyor

Kuş Cenneti yeni Kuş Müzesi yapımı sürüyor

İhale sözleşmesine göre 2 yılda bitirilecek Kuş Gözlem Kulesi´nde asansör yapımı yer almıyor.

İhale sözleşmesine göre 2 yılda bitirilecek Kuş Gözlem Kulesi´nde asansör yapımı yer almıyor.

Uzun bir süredir yapılması beklenen ve Haziran ayında yapımına başlanan Kuş Cenneti Milli Park Kuş Müzesi yapımı devam ediyor.
Pazar günü güzel havadan istifade etmek isteyen vatandaşlar, ziyaret için geldikleri milli parktaki inşaata rağmen ve güvenlik görevlisinin 10 dakika sonra kapatacağım ikazına rağmen ziyaret devam etti.
4.732.000.00 liraya ihale edilen inşaatın, yüklenicisi Süngü Yapı İnşaat Basın Yayın Bilişim Hizmetleri Tarım Hayvancılık Nak. Tic. Ve San Ltd. Şti. tarafından yapılacağı ve Kuşcenneti Milli Parkı (etap-1) İdari ve Ziyaretçi merkezi, giriş kontrol Ünitesi yapımı ve Alan Düzenleme işinin 2 yıl sonra, 2022 yılında biteceği öğrenildi.
İnşaat sahasında yer alan tabelada ?Ziyaretçilerimize daha güvenli ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla, yenileme ve güçlendirme çalışmaları devam eden idare ve ziyaretçi merkezimiz en kısa zamanda hizmete açılacaktır? ifadelerinin yer almasına rağmen, 30 Haziran 2020 tarihinde başlayan inşaatın 30 Haziran 2022 tarihinde biteceğini öğrenen ziyaretçiler bunun neresi kısa zaman? diyerek 2 yılın çok uzun bir süre olduğunu ve şaşırdıklarını dile getirdiler.
17 daireli bir apartmanın bile 1 yılda bittiğine dikkat çeken bir ziyaretçi ?2 yıl kim öle kim kala, çok uzun bir süre kabul edilemez? derken bir başka ziyaretçi de kuş gözlem kulesinde asansörün projede olmadığını öğrenince bir kez daha hayret ettiğini söyledi ve ?yani demek istiyorlar ki yaşlılar ve özürlüler kuleye çıkmasın?? demekten kendini alamadı. Haber: Erdem Özcan
Haber : Erdem Özcan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı