Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Kuşcenneti Festival hazırlıkları başladı

Kuşcenneti Festival hazırlıkları başladı

Bu yıl 30.´su gerçekleşecek olan ?Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali´nin hazırlıkları başladı. Festival komitesi ilk toplantısını yaptı.

Bu yıl 30.´su gerçekleşecek olan ?Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali´nin hazırlıkları başladı. Festival komitesi ilk toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, şunları söyledi:
?Ülkemizin en önemli doğal zenginlikleri arasında önemli bir yeri bulunan Bandırma Kuşcenneti, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin ilgisini çeken, eşine az rastlanır bir doğa harikasıdır. Bandırma Belediyesi olarak hem bu doğal güzellikler konusunda farkındalık yaratmak, hem de Güney Marmara´nın incisi Bandırma´mızın uluslararası tanıtımına katkı sağlamak adına her yıl bu festivali düzenliyoruz. Festival programlarımızda kültür ve sanatın en seçkin etkinlikleri, bilimsel toplantılar, düzeyli eğlence programları halkımızın izlenimine sunulmaktadır. Festival etkinlikleri için ülkemizden ve yurt dışından kentimize gelen sanatçı, bilim insanı, edebiyatçı ve çeşitli gruplar çok anlamlı bu kültürel zenginliğe katkı sağlamaktadır.?
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli