Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kuşcenneti Festivalinde sanat rüzgarı esecek

Kuşcenneti Festivalinde sanat rüzgarı esecek

27. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında birbirinden değerli sanatçıların en nadide eserlerinin yer alacağı festival sergileri, Bandırma´nın sanat yaşamına ışık tutacak.

Fotoğrafçılık sanatının Bandırma´daki önemli isimlerinden biri olan Münip Bayraktar, festival kapsamında çok özel bir sergiyle Bandırma Belediyesi Kültür Sanat Merkezi Galeri Salonunda sanatseverlerle buluşacak.
?Kuş Gölü Öyküleri? isimli fotoğraf sergisi 26 Mayıs Perşembe saat: 18:30 da açılacak.
Diş hekimi mesleğinin yanında fotoğrafçılık kimliğini de barındıran Bayraktar, ?Kuş Gölü Öyküleri? ismini verdiği sergisi hakkında şu görüşlere yer verdi: ?Gün doğumu ile başlar kuşların kutsal senfonisi ve ışık hareketiyle düşsel bir fon oluşturur. Sabah yeliyle su, sazlar, söğütler, uçan ve yüzen canlılar coşkuyla selamlaşır. Uyum ve huzur gezegeni uzanır göz alabildiğine. Gerçekte fotoğraflanamayacak düşsel görüntüler canlanır ve sonsuza ulaşacak güzellikler oluşmaya başlar. Çalışmalarım her ne kadar düşsel olsalar da kaynakları gerçekleri yansıtan fotoğraflarımdır.?
26 Mayıs Perşembe saat: 18:30 da Barış Manço Kültür Merkezi Sergi Salonu´nda festival afiş yarışması ödül töreninin ardından yarışma afişleri sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.
Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında sanatseverlerle buluşacak olan sergiler 26 Mayıs- 5 Haziran tarihleri arasında ziyarete açık olacak.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false