Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kütüphaneler zenginleşiyor Okullara yeni 10 bin kitap

Kütüphaneler zenginleşiyor Okullara yeni 10 bin kitap

Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) projesi kapsamında, Bandırma´daki okulların kütüphanelerini zenginleştirme çalışmaları başlatıldı.

Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) projesi kapsamında, Bandırma´daki okulların kütüphanelerini zenginleştirme çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda, Bandırma Kaymakamlığı´nın desteğiyle ilk etapta okul kütüphaneleri için 10 bin adet kitap, ilkokul, ortaokul ve liselere dağıtıldı.
Bu amaçla Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nde bir tören düzenlendi. Törende konuşan Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, eğitim-öğretimin ana hedeflerinin başında nitelikli insan yetiştirmek geldiğine dikkati çekerken, kitap okumanın önemini vurguladı. Yazar, ilçemizde 23.500 öğrenci bulunduğuna işaret ederken, ?Bu yıl, bu öğrenci sayısı kadar yeni kitap almak istiyoruz. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz? diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil de ?Eğitim-öğretime önem veren bir kaymakama sahip olmamız büyük şans. Kendisine teşekkür ediyoruz? dedi.
Ardından, okul müdürleri ve yöneticileri, kendilerine ayrılan kitapları aldılar.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli