Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Lions Kulübü üyelerine iftar verdi

Lions Kulübü üyelerine iftar verdi

Uluslararası Bandırma Lions Kulübü aylık olağan toplantısını eşli olarak Erdek Agrigento Otelde iftar yemeği şeklinde gerçekleştirdi.

Uluslararası Bandırma Lions Kulübü aylık olağan toplantısını eşli olarak Erdek Agrigento Otel`de iftar yemeği şeklinde gerçekleştirdi. 
Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Emniyet Müdürü Yusuf Aki, Erdek Zeytinliada kazı başkanı Doç. Dr. Nurettin Öztürk iftar yemeğinde hazır bulundu.
İftar sonunda, Zeytinliada`da devam eden kazı çalışmalarında gelinen nokta hakkında bilgi veren Kazı Heyeti Başkanı Doç. Dr. Öztürk, gelinen noktada, Zeytinliada`nın son durumu ve elde edilen bulguları anlattı.
Bandırma Lions kulübü başkanı Dt. Gökhan Gülşar, Doç .Dr. Nurettin Öztürk`e, değerli sunumu için teşekkür ederken, kendisine katkıları nedeni ile önce plaket, ardından da Zeytinliada`da dikilmek üzere bir adet fıstık çamı fidanı armağan etti.
Bandırma Lions`un kulübünün toplantısı daha sonra toplantı tarihleri arasında gerçekleşen doğum günü ve evlilik yıldönümlerinin kutlanması ile devam etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı