Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Lokantacı esnafı Çanakkale'yi gezdi

Lokantacı esnafı Çanakkale

Balıkesir Lokantacılar Odası üyeleri 2 otobüs Çanakkale'ye geziye gittiler. Burada tarihi yerleri gezdi.

Balıkesir Lokantacılar Odası üyeleri 2 otobüs Çanakkale'ye geziye gittiler. Burada tarihi yerleri gezdi.
Aşçı Köfteci ve Benzerleri Odası Başkan Vekili Cemil Tezcan beraberinde oda üyeleri ile kültürel gezilere katılan lokantacılar, Çanakkale'ye giderek burada tarihi ve kültürel yerleri gezerek bilgi sahibi oldular.
Günün yorgunluğunu atan ve işten uzak güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşayan lokantacılar kültürel gezilere önem veren Oda yönetimine teşekkür etti. Çanakkale gezisi mangal keyfi ile devam etti.
Gezi hakkında bilgi veren Lokantacılar Odası Başkan Vekili Cemil Tezcan, bu tür gezileri fırsat buldukça sürdürdüklerini, hem üyelerin iş stresini unuttuğunu hem de gezilerle bilinmeyen yerleri gezip-gördüklerini ifade etti. 
Oda Başkanı Hasan Yıldız ise Düzenlediğimiz kültür gezileri ile hem üyeler arası kaynaşmayı sağlıyor hem de farklı illeri gezerek o yöreleri yakından tanıma fırsatına sahip oluyoruz. Oda olarak bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Çanakkale'de yatan şehitlerimize dua götürdük onları ziyaret ettik. Şehitlerimiz bu vatan topraklarını kanlarıyla suladılar.  Oda olarak değerlerimize hassasiyet gösteriyoruz.” diye konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli