Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Lokantacılıkta Altınyıl TEVFİK ELMASTAŞ, MESLEKTE 50. YILINDA

Lokantacılıkta Altınyıl TEVFİK ELMASTAŞ, MESLEKTE 50. YILINDA

Bandırmada, son dönemlerde marka olup, ünü kent dışına taşan lokanta denilince hemen akla Şehir Restaurant geliyor, öncelikle. Tabii, bu markayı başarıyla bugünlere taşıyan lokantanın işletmecisi Tevfik Elmastaş…

Bandırma`da, son dönemlerde "marka" olup, ünü kent dışına taşan lokanta denilince hemen akla "Şehir Restaurant" geliyor, öncelikle. Tabii, bu markayı başarıyla bugünlere taşıyan lokantanın işletmecisi Tevfik Elmastaş…
Dile kolay, tam 50 yıldır bu mesleğin içinde, Elmastaş. Aradan geçen bunca yıla ve ilerleyen yaşına karşın mesleğine başladığı ilk günün heyecanından hiçbir şey kaybetmeyen başarılı işletmeci Elmastaş, "Dile kolay, meslekte 50. yılımın içindeyim. Altın yılımızı, önümüzdeki eylül ayı içinde, çalışma arkadaşlarım, dost ve yakınlarımla kutlayacağız" dedi.
Lokantacılık işine ilk kez eski gar binasında başlamasının ardından sırasıyla halin üstünde "Venüs",  yıkılıp, yerine başka bina yapılan eski Tüccar Kulübü`nde "Funda", yıkılan Şehir Kulübü`nün üstünde "Şehir Restaurant" ismiyle hizmet verdikten sonra şimdi de 7 yıldır sahil bandındaki yeni yerlerinde, 15 çalışanla hizmetlerini sürdürdüklerine dikkati çeken Tevfik Elmastaş, şunları söyledi:
"Lokantacılık mesleği, çok özenli çalışmayı gerektiriyor. Biz, lokantamıza gelen konuklarımıza, en kaliteli ürünleri, en iyi servisle sunmak amacıyla çaba harcıyoruz. Onların mutluluğu, bizim de mutluluğumuz oluyor. En büyük gururumuz ise yalnız Bandırma ve yöresinden değil, ülkemizin her yerinden, ismimizi ve hizmetimizi bilerek veya duyarak işyerimize  gelen konuklarımızdır."
Şehir Restaurant, Bandırma`da güneşin batışının en iyi izlendiği bir noktada da yer alıyor.
Önder balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı