Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Lokantaya davetsiz giren misafir

Lokantaya davetsiz giren misafir

Erdek Havuzlu Meydanda kadın sürücünün kullandığı özel bir otomobil, araç girişine yasak olan Adnan Menderes Caddesine aracıyla girmeye çalışınca olanlar oldu.

Erdek Havuzlu Meydanda kadın sürücünün kullandığı özel bir otomobil, araç girişine yasak olan Adnan Menderes Caddesi`ne aracıyla girmeye çalışınca olanlar oldu.
İlçemiz Havuzlu Meydan kavşağında özel otomobili ile seyreden Esma Y. (40) isimli bayan sürücü araç trafiğine yasak olan Adnan Menderes Caddesi`ne girmek isteyince aracıyla yol kenarında bulunan lokantaya girdi. Araç sürücüsünün de hafif şekilde yaralandığı kazada, lokanta önündeki kaldırımda yemek yiyen 6 kişi ile lokantanın sahiplerinden Bekir Üreten (51) hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza şu şekilde gelişti; Dün saat 13:30 sıralarında, Havuzlu Meydandan Bandırma istikametine gitmek isteyen 16 LL 897 plakalı araç sürücüsü Esma Y. (40) kullandığı aracıyla araç girişinin yasak olduğu Adnan Menderes Caddesi`ne girince, otomobil sürücüsü kadına, çevrede bulunan vatandaşlarca ters yöne girdiği uyarıları yapıldı. Aracıyla geri gelmek isteyen bayan sürücü frenle gaz pedalını karıştırınca yolun sağ tarafında bulunan Park Lokantasına aracıyla birlikte girdi. Lokantanın önündeki kaldırımda masada yemek yiyen toplam 6 kişi ile lokantanın sahiplerinden Bekir Üreten yaralandı. Lokanta ve kazaya karışan araçta maddi hasar yaşanırken, araç sürücüsü kadında hafif şekilde yaralandı.
Kazada yaralanan 4 kişi kendi imkanlarıyla tedavi olmak üzere Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi`ne giderken, araç sürücüsü kadın ve lokantanın sahiplerinden Bekir Üreten ile lokantanın müşterilerinden Özcan Çelikkaya (70), Yılmaz Ekici (28)  çevredekilerin yardımıyla, 112 acil ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Tedavi altına alınan tüm yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazanın ardından bir süre şoka giren Esma Y. isimli genç kadının hastanede tedavisi yapıldıktan sonra, polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp Erdek Çarşı Polis karakoluna götürüldü. Meydana gelen kaza olay yeri inceleme ekibince inceleme yapıldıktan sonra, kazaya karışan otomobil çağrılan çekiciye yüklenerek kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false