Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

LÖSEV et yardımını yıl boyunca sürdürüyor

LÖSEV et yardımını yıl boyunca sürdürüyor

LÖSEV, ?Önce Sağlıklı Beslenme? ilkesiyle çalışıyor.

LÖSEV, ?Önce Sağlıklı Beslenme? ilkesiyle çalışıyor.
LÖSEV, lösemili çocuklar ve onko hastaları tedavi boyunca proteinden yüksek ve sağlıklı beslenebilsin diye et ve et ürünleri dağıtımlarına yıl boyunca devam ediyor.
Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin iyileşmesi için protein ağırlıklı beslenin önemine dikkat çeken LÖSEV, 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürüyor.
Yüksek protein içerikli et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen hastalar zorlu tedavi sürecini daha kolay atlatıyorlar.
LÖSEV´e kayıtlı ve % 90´ı asgari ücret altında geliri olan lösemi ve kanser hastaları yalnızca Kurban Bayramı´nda değil, tüm yıl taze et ürünleri ile beslenebiliyor. Et ve diğer gıdalardan zengin beslenen hastaların vücut direnci yükseliyor, vücut savunmaları güçleniyor ve böylece hastalıkları kolayca yenerek iyileşiyor.
Et dağıtım desteklerini dokuz ilde bulunan LÖSEV Şubelerinin yanı sıra Türkiye genelindeki ev ziyaretlerinde ve anlaşmalı marketlerden ulaştıran LÖSEV, yıl boyunca ailelerin düzenli olarak et ve et ürünleri yemesini sağlıyor. Kurban Bayramına çok az bir süre kala hala binlerce LÖSEV´e kayıtlı hasta ailesi geçen sene yapılan kurban bağışları sayesinde hala taze et ve et ürünleri tüketebiliyorlar.
Kurban Bayramı´nda LÖSEV´in aldığı kurban vekâletleri yıl boyunca ihtiyacı olan ailelere eşit ve adil şekilde dağıtılıyor. Yerinde ve uzaktan yapılan sosyal incelemeler sonucu ihtiyacı olduğu tespit edilen ailelere destek veriliyor.
Haber Merkezi



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı