Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

LÖSEV İyilik TIR´ı Bandırma´da

LÖSEV İyilik TIR´ı Bandırma´da

LÖSEV ?Anadolu´ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı? projesi ile Türkiye´nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

LÖSEV ?Anadolu´ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı? projesi ile Türkiye´nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. 21 Nisan 2017 Cuma Günü Bandırma Aileleriyle, Bandırma Nikâh Dairesi önünde buluşan LÖSEV Yardım TIR´ı, ailelere kuru gıda, et ve et ürünleri, giysi, temizlik malzemeleri, oyuncak gibi yüzlerce farklı desteği bir arada sundu.
LÖSEV Sosyal Hizmetler Sorumlusu Aylin Babaoğlu ?LÖSEV Türkiye´nin her noktasındaki ailelerine köy köy, şehir şehir dolaşarak yardımları yerinde ulaştırıyor. Ailelerimiz kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan et ürünlerine, mobilyadan bisiklete dek çocuklar ve aileler tüm ihtiyaçlarını özgürce seçebiliyorlar. TIR çalışması gönüllüler, bağışçılar ve katkı sağlayan duyarlı firmaların işbirliği ile hayata geçiriliyor. Tüm destekçilerimize LÖSEV adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bandırma ve çevre ilçelerden ailelerimiz ile buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.? dedi.
LÖSEV Anadolu´nun en uzak şehirlerinden, köylerine kadar ulaşarak, oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürürken, aileler TIR´dan ihtiyaçlarını gönüllerince seçme fırsatı yakalıyor.
Bandırma etkinliği çerçevesinde LÖSEV yetkilileri Bandırma Kaymakamlığına da bir ziyaret gerçekleştirerek Kaymakam Günhan Yazar´ı da makamında ziyaret ederek LÖSEV ve çalışmalarını aktardılar. Bandırma çalışmasını tamamlayan LÖSEV yetkilileri bir daha ki etkinlikte ailelerimiz ile tekrar bir araya gelmek üzere sözleştiler. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: LÖSEV İyilik Bandırma
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false