Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

LÖSEV, şu zor günlerde de kolları sıvadı

LÖSEV, şu zor günlerde de kolları sıvadı

LÖSEV, tüm dünyada ve ülkemizde süren korona virüs tehdidi karşısında en savunmasız bireyler olan kanser ve lösemi hastalarını yalnız bırakmıyor.

LÖSEV, tüm dünyada ve ülkemizde süren korona virüs tehdidi karşısında en savunmasız bireyler olan kanser ve lösemi hastalarını yalnız bırakmıyor.
Ailelerine, gıda ve hijyen kolilerinin yanı sıra kırmızı et ürünleri desteği verebilmek üzere dönüşümlü çalışma modeline geçen LÖSEV, olağanüstü durumlarda bile hasta ve ailelerine ?yalnız değilsiniz? diyor.
Dünyayı sarsan korona virüs salgını karşısında en dezavantajlı kesimi, yoğun kemoterapi tedavisi sebebiyle kanser hastaları olduğuna dikkat çeken LÖSEV, ?Bu dönemde tedavileri süren bireylerimiz her türlü enfeksiyon tehdidine açıktır. Bağışıklık sistemi tedaviler yüzünden baskılanan hasta korona virüs salgınında, korunmaya en çok ihtiyaç duyan birey haline geldi. Diğer taraftan % 90 asgari ücretli ve tek kişi çalışan ailelerde işlerden çıkarmalarda başlayınca temel ihtiyaç malzemelerine dahi ulaşamayan lösemi ve kanser hastalarının yardımına her zaman olduğu gibi koşuyoruz.? açıklamasında bulundu.
Hayırseverler tarafından iletilen bağışları ihtiyaç sahibi kanser hastalarına ulaştırmak için yoğun çalışmalarına devam eden LÖSEV, hijyen kolisinden kuru gıda ve et ürünleri desteklerine kadar koli gönderimlerine aralıksız devam ediyor. LÖSEV çalışanları tarafından titizlikle hazırlanan koliler ihtiyaç sahibi kanser hastalarının evlerine kadar ulaştırılıyor.
LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver ?Özellikle böyle olağanüstü dönemlerde destekler artarak devam edecek, her zaman hastalarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz.? dedi.

Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı