Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

LÖSEV İyilikler TIR’ı Ayvalık’ta

LÖSEV İyilikler TIR’ı Ayvalık’ta

LÖSEV İyilikler TIR’ı Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

LÖSEV İyilikler TIR’ı Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. 
Hastaların ve ailelerinin tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan LÖSEV’ in İyilikler TIR’ı 27 Haziran Pazartesi günü Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda vâkıfa kayıtlı aileler ile buluştu. 
Türkiye’nin tüm bölgelerinde kuru gıdadan et ve et ürünlerine, kırtasiyeden giyime bir lösemi ve kanser hastasının iyileşmesi için gerekli olan temel ihtiyaçları içeren yardımları ulaştıran LÖSEV İyilikler TIR’ında aileler ihtiyacı olan ürünleri aldılar ve aynı zamanda Ayvalık yöresel halk oyunları gösterisini de izleyerek keyifli vakit geçirdiler. 
LÖSEV İyilikler TIR’ı etkinliği kapsamında Balıkesir’de gerçekleştirilen et ve et ürünleri dağıtımında LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri sunuldu. Aileler gıda, kıyafet, et ve kırtasiye ihtiyacını karşılarken “LÖSEV bütün hastalık sürecimiz boyunca hep yanımızdaydı. Maddi ve manevi bütün desteğini bizden hiç eksik etmedi. Allah LÖSEV’ den razı olsun” ifadelerini kullandılar. 
Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırıyor. 
Siz de vekâleten kurban bağışınızı LÖSEV’e kolaylıkla yapabilirsiniz. LÖSEV Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bağış ekranlarından ya da www.losev.org.tr üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.                     Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: LÖSEV İyilikler Ayvalık’
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli