Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

LYSde başarıya girenler ödüllendirildi

LYSde başarıya girenler ödüllendirildi

2013 LYS sonuçlarına göre Balıkesir geneli ortaöğretim öğrencilerinden Türkiye derecesi yapan 153 öğrenci Vali Ahmet Turhanın katılımlarıyla Otel Basride verilen iftar yemeğinde ödüllendirildi.

2013 LYS sonuçlarına göre Balıkesir geneli ortaöğretim öğrencilerinden Türkiye derecesi yapan 153 öğrenci Vali Ahmet Turhan`ın katılımlarıyla Otel Basri`de verilen iftar yemeğinde ödüllendirildi.
Türkiye geneli sıralamasında ilk 3000`de yer alan 153 öğrenci için düzenlenen ödül törenine Vali Ahmet Turhan`ın yanı sıra Vali Yardımcısı Selda Dural, İl Millî Eğitim Müdürü Sabri Caner, Şube Müdürleri ve okul yöneticileri katıldı.
Gençlere hayallerini geniş tutmaları tavsiyesinde bulunan Vali Turhan, "Sizler bugün kendinizin ve ailenizin hayallerini, gelecekte ise ülkemizin hayallerini gerçekleştireceksiniz. Biz buna inanıyoruz ve güveniyoruz. Azim ve kararlılık, plan ve proje ile çalışmayla ulaşamayacağınız hedef yok. Seveceğiniz işi seçin, seveceğiniz işi yapın. Ailenizin, çevrenizin söyledikleri önemli ama hayatta başarılı olmak istiyorsanız, seveceğiniz işi yapmanız çok önemli. Ben inanıyorum ki, sizler sayesinde önümüzdeki 10 yılda ülkemiz çok daha iyi olacak. Sizler yönetici olacaksınız, devletin çeşitli kademelerinde yer alacaksınız. Bir kısmınız bilim adamı olarak ülkemizin geleceği olacaksınız. Sizlerle gurur duyu yoruz yolunuz açık olsun." dedi.
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, LYS sonuçlarına göre ilimizde en yüksek puanı alarak başarılı olan öğrenciye bilgisayar, altın, kitap ve başarı belgesi, diğer başarılı öğrenciler de altın, kitap ve başarı belgesiyle ödüllendirildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli