Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mahalle Ligi Sındırgı ayağı başladı

Mahalle Ligi Sındırgı ayağı başladı

Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Sındırgı İlçesinde başladı.

Balıkesir Büyükehir Belediyesi tarafından gençleri sporla buluşturmak, onlara sosyal bir aktivite sağlayarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, ilçeler arası kaynaşmayı sağlamak için düzenlenen mahalle ligi futbol turnuvası Sındırgı ayağı başladı.
Sındırgı Belediyesi organizasyonunda düzenlenen Mahalle Ligi Futbol Turnuvasının açılış maçı İmam Hatip Lisesi - METEM arasında yapıldı. Gençler "Şehitlerimizi Rahmet Anıyoruz" yazılı pankartla sahaya çıktı. Maç öncesi Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş turnuvaya katılan okulları dolaşarak öğrencilere formalarını verdi ve başarılar diledi.
Turnuvanın başlangıç vuruşunu Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor Sındırgı İlçe müdürü Rahmi Yörük yaptı. Sındırgı ilçesinde 140 takımın turnuvaya katılacağını belirten Başkan Yavaş gençlere başarılar dileyerek dostluk ve kardeşlik çerçevesinde turnuvanın gerçekleştirilmesi dileğinde bulundu.
Turnuva kapsamında ilçe genelinde birinci olan takımlar diğer ilçelerle müsabakaya girecekler. Birinciliği elde eden takım ise İngiltere´de Menchester City takımında oynayan İlkay Gündoğan´ın maçını seyretme şansını bulabilecekler.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli