Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Mahalle Ligi sona erdi

Mahalle Ligi sona erdi

Mahalle Ligi şampiyonları, İngiltere´de Manchester maçını izleyecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ?İmkan Bizden Oynamak Sizden? sloganıyla bu yıl 3. kez düzenlenen Mahalle Ligi Futbol Turnuvası´nda Yıldızlar da Edremit Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Gençler de ise Susurluk Yeni Mahallespor takımları şampiyon oldu. Şampiyonları İngiltere´de Manchester City maçını izlemeye götüreceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir´in spora ve amatör sporculara desteğinin süreceğini ifade etti.
Yıldızlar kategorisinde Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Edremit Körfez City, Gençler kategorisinde ise Susurluk Yenimahalle Spor ve Burhaniye Şarköy Mahallesi takımları Atatürk Stadyumu´nda final müsabakası oynadı.
Final müsabakasının başlangıç vuruşunu Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptı.
Müsabakalarda Yıldızlar kategorisinde şampiyon Edremit Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Gençler kategorisinde şampiyonluğu elde eden Susurluk Yeni Mahallespor ödül olarak İngiltere´de Manchester City maçını izleyecekler.
Final karşılaşmasında ikinci, üçüncü ve dördüncü olan takımlar ise 30 Nisan´da Bursaspor- Galatasaray karşılaşmasını izleyecekler.
5 aydır süren Mahalle Ligi Futbol Turnuvası´nda 20 ilçe ve 1130 mahalleden 25 bine yakın genç katıldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Mahalle Ligi sona erdi
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli