Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Maharetli Eller dernekleşiyor

Maharetli Eller dernekleşiyor

Manyasta devam eden Maharetli Eller Projesinde yer alan katılımcılar, dernekleşme çalışmaları için çalışmalarına kısa süreliğine ara verdi.

Manyas`ta devam eden Maharetli Eller Projesinde yer alan katılımcılar, dernekleşme çalışmaları için çalışmalarına kısa süreliğine ara verdi.
Manyas Kaymakamlı ğının ev hanımlarına yönelik olarak hazırladığı ve Manyas Belediyesinin de iştirak ortağı olduğu "Maharetli eller Projesi" Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından onaylanmış ve hibe desteği alarak çalışmalarına başlamıştı.
Halen Orman İşletme Şefliği yanında bulunan hizmet binasında çalışmalarını sürdüren "Maharetli eller" proje kapsamında çalışmaların daha sağlıklı yürütülebilmesi ve maharetli bayanların hazırladıkları ürünlerin sunumu ve satışında pürüz yaşanmaması için dernek kurulması gerektiği için çalışmalarına bir süre ara verdiler.
Maharetli bayanlar, dernek çalışmalarının tamamlanması sonrası çalışmalarına Orman İşletme Şefliği yanında ki işyerlerinde yeniden başlayacaklar. Maharetli bayanlar, Manyaslılardan kısa bir süre için hizmet veremeyeceklerini daha sonra yine leziz ürünlerini sunmaya devam edeceklerini belirttiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false