Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mahkemeye sevk edilen hayvan hırsızları tutuklandı

Mahkemeye sevk edilen hayvan hırsızları tutuklandı

Sındırgı İlçe Jandarma Komutanlığı´na müracaat eden mağdur M.İ. isimli şahıs, ikamet ettiği Sındırgı İlçesi Umurlar Mahallesi´ne gelen şüpheliler İ.B., M.Ç. ve

Sındırgı İlçe Jandarma Komutanlığı´na müracaat eden mağdur M.İ. isimli şahıs, ikamet ettiği Sındırgı İlçesi Umurlar Mahallesi´ne gelen şüpheliler İ.B., M.Ç. ve Ö.O´nun kendisine ait 35 adet küçükbaş hayvanı satın aldığını ve hayvanları plakasını öğrenemediği bir kamyonete yükleyerek parasını ödemeden kaçtıklarını beyan ederek şikayetçi oldu.
Bu durum üzerine Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirilen sivil ekipler ve devriyeler tarafından olay yeri ve çevresinde bulunan yerleşim birimlerinde ve yol güzergahında yapılan çalışmalar, araştırmalar ve telefon takibi sonucunda olay failleri İ.B., M.Ç., K.E. ve M.E.K. isimli şahıslar İvrindi İlçesi´nde yakalanarak gözaltına alındılar.
Bu olayla ilgili olarak adli makamlara sevk edilen şüphelilerden M.E.K. ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılırken diğer şüpheliler İ.B., M.Ç. ve K.E. tutuklanarak Kepsut Kapalı Cezaevi´ne teslim edildiler.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli