Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir´de sallandı

Balıkesir´de sallandı

Manisa´da meydana gelen deprem Balıkesir´de hissedildi

Kandilli Rasathanesi´nden yapılan açıklamaya göre Manisa Akhisar´da saat 22.22´de 5.6 büyüklüğünde, 22.25´te 4.4 büyüklüğünde  deprem meydana geldi. 

Deprem İzmir, Bursa, Balıkesir gibi bir çok ilde hissedildi. Kandili Rasathanesi ve AFAD, 22.25´te aynı noktada 4.4 büyüklüğünde bir artçı kaydedildiğini açıkladı. 

Balıkesir Valiliği´nden yapılan açıklamada "AFAD Başkanlığı´ndan alınan bilgiye göre saat 22.22´de Manisa Akhisar merkezli 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. 

Deprem Balıkesir´de de hissedilmiştir. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir.
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığımızdan alınan bilgilere göre bugün (22.01.2020) saat 22.22´de Manisa´nın Akhisar ilçesinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem Balıkesir genelinde de hissedilmiştir.  Meydana gelen deprem sonrasında Vali Ersin Yazıcı koordinasyonunda Balıkesir genelinde değerlendirmelerde bulunulmuştur.
Başta AFAD Koordinasyon Merkezimiz olmak üzere112 Acil Çağrı Merkezi ve diğer çağrı merkezlerimize deprem sonrası şu ana kadar depremle ilgili herhangi bir çağrı gelmemiştir. Merkezimize ihbar hatlarından gelen herhangi bir can, yaralanma ve mal kaybı ihbarında bulunulmamıştır. Bütün birimlerimiz depremin ilimizdeki etkilerini yakından takip etmektedir. Gerçek ve doğru bilgiler Valiliğimiz tarafından açıklanacak olup, Valiliğimiz dışındaki bilgilere itibar edilmemesi rica olunur. Balıkesir´e ve tüm illerimize geçmiş olsun." ifadelerine yer verildi.

 

Haber Merkezi

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli