Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Manken Tuğçe Kazaz, Büyükşehir Başkanı Uğur'u ziyaret etti

Manken Tuğçe Kazaz, Büyükşehir Başkanı Uğur

Ünlü manken Tuğçe Kazaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.

Ünlü manken Tuğçe Kazaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret etti.
Başkan Uğur, Balıkesirli bir hemşeri olarak Tuğçe Kazaz’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.
Aslen Ayvalık’lı olan eski Türkiye güzeli ve manken Tuğçe Kazaz, memleketi Balıkesir’in Büyükşehir olmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla medya, magazin ve siyaset gündeminde ismi geçen Tuğçe Kazaz, dün Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’la görüştü. Başkan Uğur’un makamında kabul ettiği Tuğçe Kazaz, ziyaretiyle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Balıkesir’e ailemi ziyarete geldim. Benim ailem Ayvalık’lı. Edip başkanımıza uğrayıp, halini, hatırını sormak istedim. Burası doğduğum, büyüdüğüm topraklar. Geldiğimiz zaman o aynı hissi uyandırıyor bizde. Şehri çok güzel gördüm. Tertemiz ve gelişmiş gördüm, mutlu oldum. Tebrik ederim. Büyükşehir olmamız gurur verici. Edip Başkanımızla görüşüp, sohbet ettik. Kendisini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.”
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da Tuğçe Kazaz’ın topluma mal olmuş bir kişi olduğunu belirtirken Balıkesirli bir hemşeri olarak kendisinin ziyaretinden memnun olduğunu söyledi. Başkan Uğur, “Tuğçe hanım bizim hemşerimiz. Kendisi topluma mal olmuş bir kişi. Bugün Büyükşehrimizi ziyaret etti. Biz de onu ağırlamaktan memnunuz, misafirimiz oldular. Balıkesir’e her zaman desteğini bekliyoruz” diye konuştu.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli