Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Manyas Belediye Başkanlığı´na 1 çöp kamyonu ile 1 makam aracı hibe edildi

Manyas Belediye Başkanlığı´na 1 çöp kamyonu ile 1 makam aracı hibe edildi

Manyas Belediye Başkanlığı´na, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 adet çöp kamyonu gönderilirken, Türkiye´deki kolej ve üniversite sınavlarında başarı

Manyas Belediye Başkanlığı´na, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 adet çöp kamyonu gönderilirken, Türkiye´deki kolej ve üniversite sınavlarında başarı sıralamasında ilk sırada yer alan BİLFEN okullarının sahibi ilçemiz sakinlerinden Osman Öztürk ile şu anda BİLFEN´in başında yönetim kurulu başkan vekili olarak görev yapan Fatih Öztürk tarafından ise makam aracı olarak kullanılmak üzere 1 otomobil bağışı yapıldı.
Belediyeye teslimleri geçtiğimiz hafta içi yapılan araçlar için Atatürk meydanında kurban kesilerek, Çarşı Camisi imam-hatibi Salman Temur tarafından dua yapıldı.
Araç teslim töreninde konuşan Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın "Balıkesir´de sadece iki ilçeye çöp kamyonu verildi, bunlardan birisi Manyas oldu. Ben bu desteklerinden dolayı Çevre ve şehircilik Bakanlığı´mıza teşekkür ediyorum. Yine bugüne kadar her zaman her başımız sıkıştığında gittiğimiz de bizleri geri çevirmeyen iş insanı hemşerilerimiz Osman Öztürk ve Fatih Öztürk´e makam aracı olarak kullanılmak üzere Belediyemize hediye ettiği araç için de ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.
Manyas Belediyesi´ne makam aracı olarak alınan otomobilin 400 bin lira değerinde olduğu öğrenildi.
Korona virüs tedbirleri dikkate alınarak düzenlenen araç teslim törenine; Manyas Kaymakamı Fatih Yıldız, Manyas Belediyesi Meclis üyeleri, Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, CHP ve İYİ Parti ilçe yöneticileri ile Öztürk ailesini temsilen Hasan Saygı ve sınırlı sayıda vatandaş katıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli