Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Manyas Esnaf Odası Başkanı Keleş, güven tazeledi

Manyas Esnaf Odası Başkanı Keleş, güven tazeledi

Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kongresi Manyas Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu´nda yapıldı.

Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kongresi Manyas Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu´nda yapıldı.
Balıkesir Esnaf Odaları Birlikleri Başkanı Fehmi Erdem´in Divan Başkanlığı´nda yapılan kongrede, 2014-2017 yılları arası faaliyet ve hesap raporları okunarak yönetim ibra edildi.
Konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Oda Başkanı Semih Keleş, 12 yıldan bu yana oda başkanlık görevini yürüttüğünü bu süre zarfında odaya bir bina kazandırdıklarını, ilçede ki tüm okullara olanakları dahilinde yardım ettiklerini, esnaflar için KOSGEB ve hijyenlik kursları açarak sertifika sahibi yaptıklarını söylerken, bundan sonra da esnafın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Daha sonra 3 adayın yarışacağı seçimlere geçildi. 412 üyenin oy kullandığı seçimlerde oyların 185´ini alan mevcut başkan Semih Keleş yeniden başkan seçilirken, diğer iki adaydan Ekrem Hazar 150 oy, Murat Barçın 74 oy aldı. Üç oyun geçersiz sayıldığı seçimde Semih Keleş´in yönetimi şu isimlerden oluştu.
Nadir Balkız, Erhan Gürer, Yaşar Uçar, Arda Hakan Göçmez, Taner Altın, Vakkas Demir. Denetim Kuruluna; Ayşe Aktuğ, Kübra Tüfekli ve Olcay Çare seçildi.
Kongreye; Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Koman, Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri, çevre ilçelerin esnaf ve sanatkarlar odaları başkanları ile oda üyesi esnaf katıldı.
Haber : Ferhat Kaptan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false