Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Manyas halkı ne derse o olacak

Manyas halkı ne derse o olacak

Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, ilçeyi ilgilendiren önemli projeleri hayata geçirmeden önce halka danışacağını açıkladı.

Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, ilçeyi ilgilendiren önemli projeleri hayata geçirmeden önce halka danışacağını açıkladı.
Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, mazbatasını almasının ardından gazetemize yaptığı açıklamada, Manyas İlçesi´ni ilgilendiren önemli projelerde halkla birlikte karar alacaklarını anlattı.
Barçin: ?Siyasi mimliğimi bırakıyorum"
Kavgasız ve sukunet içerisinde geçen bir seçim dönemini daha geride bıraktıklarını ifade eden Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, ?Kırsal mahallelerimizde herkesin evine girdik, herkesin elini sıktık. İnsanaların kalbine girmek kolay değil. Kavgasız, gürültüsüz bir seçim geçirdik, kazandığım gün itibarıyla siyasi kimliğimi bırakıyorum. Herkese eşit mesafede durarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tüm Manyas´ın belediye başkanı olmayı sürdüreceğim. Sen ben demeden Manyas için çalışarak ilçemizi en iyi hizmetlerle buluşturmak için çok çalışacağız." dedi.
Barçin: "Referandum önceliğim olacak"
Manyas´ta ilk hayata geçirmek istediği hizmetin Kapalı Pazaryeri projesi olduğunu belirten Başkan Barçin, "Artık CHP grubu olarak mecliste çoğunluktayız, elimiz kuvvetlendi. İlk olarak uygulamak istediğim proje Kapalı Pazaryeri. Tabii mecliste elimiz kuvvetli diye kendi başımıza kararlar alarak Manyas´ı yönetmeyeceğiz. Manyas ile ilgili önemli konularda referandum yapmayı planlıyorum. İlk olarak da Kapalı Pazaryeri´nin nereye yapılacağı konusunda Manyaslıların fikirlerini öğrenmek için bir referandum yapmayı düşünüyorum. Bundan sonra alınacak her önemli konuda halkın görüşünü almak adına referandumlara halkımız hazır olsun. Tamamlamak istediğim bir diğer proje ise kırsal mahallelerimizde yarım kalan parke taş çalışmaları. Zaten ilk 5 yılımızda bu hizmeti birçok mahallemizde hayata geçirdik. Ancak sırayla yapılan bu çalışmalarda eksik kalan mahallelerimizin 1 yıl içerisinde parke taş sorununu çözeceğiz. Parke taş olmayan hiç bir kırsal mahallemiz kalmayacak." diye konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Manyas halkı derse olacak
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli