Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Manyas heyetinden Başkan Dursun Mirza´ya ziyaret

Manyas heyetinden Başkan  Dursun Mirza´ya ziyaret

Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, beraberinde belediye meclis üyeleriyle birlikte Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti.

Barçın, Başkan Mirza´ya Bandırma´da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle geçmiş olsun dileğini iletti.
Bandırma´nın çok zor bir süreci başarıyla atlattığını söyleyen Başkan Barçın, ?Bölgemizde ilk kez yaşanan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Biz de Manyas´ta karla mücadelemizi verdik. Ancak, Manyas´a yağar kar Bandırma´ya göre daha azdı. Maalesef Bandırma Belediyesi karla mücadelede yalnız bırakıldı. Ancak, takdire değer bir çalışma yürüttüğünüz için sizi ve ekiplerinizi tebrik ediyorum? dedi.
Barçın´ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dursun Mirza ?Meteorolojinin verdiği bilgiye göre yirmi santim ve iki gün beklenen kar yağışına göre hazırlıklarımızı yaptık. Ancak kar yağışı beş gün sürdü ve Bandırma tarihinde bilinen en yüksek kar yağışına şahit oldu. Elimizdeki tüm imkanları kullanarak mücadele ettik. Ancak, sürekli yağan kar ve beraberindeki fırtına mücadelemizi zorlaştırdı. Aynı yolu yedi kez açtık. Allah´ın takdiri. Biz de kendi gücümüzle gece gündüz mücadele ettik. Sizlerin de buraya kadar gelmesi beni memnun etti. Manyas ve Erdek Belediyemizle iyi ilişkilerimiz ve diyaloglarımız devam edecek. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli