Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Manyas Kaymakamı Manyas Barajı´nda incelemelerde bulundu

Manyas Kaymakamı Manyas Barajı´nda incelemelerde bulundu

Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, ilçeyi tanımaya devam ediyor. Y

Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, ilçeyi tanımaya devam ediyor. Yoğun programının arasında ilçe değerlerini ve sorunlarını yerinde inceleme imkanı yaratarak ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Kaya´nın son durağı Manyas Barajı ve Serpil Manyas Termal Tesisleri oldu.
Manyas Barajı Hidroelektrik Santrali´ne giderek bir dizi incelemelerde bulunan Kaymakam Kaya, burada bulunan görevlilerden tesis hakkında bilgi aldı. Elektrik üretim kapasitesi hakkında bilgilendirilen Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, tesisi gezerek incelemelerde bulundu.
Baraj ziyaretinin ardından bazı kırsal mahalle yollarının ulaşımı konusunda yaşanan aksaklıkları yerinde inceleyip tespit yapan Kaya´nın bir sonra ki durağı Serpil Manyas Termal Tesisleri oldu.
Burada da yetkililerin nezaretinde tesisi gezerek incelemeler yapan Kaymakam Kaya, "İlçemizde değerlendirilmesi gereken birçok kaynağımız var. Bu potansiyelimizi keşfetmek ve değerlendirebilmek için gereken çalışmaları en kısa zamanda başlatacağız." diye konuştu. Haber: Tülay Keleş
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli