Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

GMKA Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

GMKA Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Yönetim Kurulu olağan toplantısı GMKA Balıkesir hizmet binasında gerçekleştirildi.

GMKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve GMKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın da katılım sağladığı toplantıya yönetim kurulu üyeleri; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Ali Şahin ve Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, GMKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç katılım sağladı.
GMKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Çanakkale Valisi Orhan Tavlı´nın başkanlığında yapılan toplantıda, gündem maddeleri arz edildi.
Yönetim kuruluna ajansın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca, 2018 Yılı içerisinde yeni proje teklif çağrıları olan; Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi ? 2 Mali Destek Programı, Turizmin Geliştirilmesi Mali Destek Programı ve Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programının ilan edilmesi karar verildi.
2018 yılının ilk yarısında ilan edilen Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programının devamı niteliğinde olan Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi - 2 Mali Destek Programı ile 7.500.000 TL, Turizmin Geliştirilmesi Mali Destek Programı ile bölgemizdeki küçük ve orta büyüklükteki turizm işletmelerinin hizmet kalitelerinin artırılmasına yönelik 15.000.000 TL ve Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı ile kâr amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların bölgemizdeki turizm destinasyonlarının geliştirilmesi, yönetimi ve turizme kazandırılması amacıyla 15.000.000 TL destek kullandırılması planlandı.
İlan edilen yeni mali destek programları ile ilgili 2 Ekim 2018 saat 09:30´da Çanakkale Kolin Otel´de, 3 Ekim 2018 saat 09:30´da ise Balıkesir Balkonuk Center´da bilgilendirme toplantılarının yapılması kararlaştırıldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false