Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Manyas Voleybol Turnuvası Şampiyonu: Susurluk Dereköy

Manyas Voleybol Turnuvası Şampiyonu: Susurluk Dereköy

Manyas Kaymakamlığı´nın düzenlediği voleybol turnuvasının final maçı geçtiğimiz Cumartesi günü akşamı Manyas İlçe Spor Salonu´nda yapıldı.

Manyas Kaymakamlığı´nın düzenlediği voleybol turnuvasının final maçı geçtiğimiz Cumartesi günü akşamı Manyas İlçe Spor Salonu´nda yapıldı. Manyas Gençlik ve Spor Müdürlüğü´nün yürüttüğü 14 Ocak 2019 günü 17 takımın katılımıyla başlayan voleybol turnuvasında final öncesi 3.ve 4.lük maçı Hızlı Tokat ile Susurluk Yıldızspor arasında oynandı. Yıldızspor rakibini 3-0 yenerek, üçüncü olurken, Hızlı Tokat 4.oldu.
Daha sonra Kaplanlar ile Susurluk Dereköy final maçına çıktı. Karşılıklı setlerle 2-2 devam eden maçın son setini Dereköy alırken, turnuvanın şampiyonu oldu.
Geç saate kadar devam eden organizasyonda maç sonrası kupa töreni yapıldı. Susurluk Dereköy´ün şampiyonluk kupasını Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya verirken, ikinci olan Kaplanlar´ın kupa ve madalyalarını Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu verdi. Üçüncülük kupasını ise Manyas Belediye Başkan Vekili Ulvi Çare Susurluk Yıldızspor´a verirken, dördüncülük kupasını Hızlı Tokat´a AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yıldız Barçın verdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli