Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Manyas Anadolu Lisesinde mezuniyet çoşkusu

Manyas Anadolu Lisesinde mezuniyet çoşkusu

Manyas Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi.

Manyas Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi.
2009-2010 eğitim-öğretim döneminde öğretime açılan Manyas Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi.
Anadolu Lisesinin ilk mezunlarını verdiği günün önemine istinaden gözler Manyas Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki ile okulların tüm etkinliğinde yer alan Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik`i aradı. 
Okulun bahçesinde yapılan mezuniyet törenine, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdülhekim Değerli, Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman, AK Parti Manyas İlçe Başkanı Fikret Altun, İGM Üyesi Serdar Erçel, Emniyet Amiri Musa Ayar, Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dilek Işıktaş, Manyas Halk Eğitim Müdürü Recep Sözey, okul müdürleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Semih Keleş, Manyaslılar Derneği Başkanı Önder Başaran, Türk Kızılayı Manyas Şube Başkanı Fikret Özyar, öğrenci velileri katıldı.
Mezuniyet töreninde konuşma yalpam üzere kürsüye gelen Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Demircan, okulun ilk açıldığı günden geçtiğimiz öğretim yılı sonuna kadar Manyas Lisesi bünyesinde eğitim gördüğünü, bu öğretim yılında ise kendine ait yeni binasına taşındığını anlattı.
Demircan, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Sizler ilk göz ağrımızsınız, sizlerin gelecekteki başarınız bizim onurumuz olacaktır. Her zaman ve her yerde okulunuzu en güzel şekilde temsil edeceğinize inancım tamdır" dedi.
Daha sonra okul birincisi Cevher Tüz, okul kütüğüne isminin yazılı olduğu plaketi çaktı.
Öğrencilerin belgelerinin verilmesi ve kep atmaları ile tören sona erdi.
Manyas Anadolu Lisesinin iki şubesinden toplam 31 öğrenci mezun oldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı