Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Manyas Belediyesi çalışıyor

Manyasta alt ve üst yapı çalışmaları tam gaz gidiyor.

Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman, ilçe merkezinde yol yapım ve üstyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini söyledi. 
Kahraman, geçtiğimiz günlerde Manyas`ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A.Edip Uğur ve Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan`ın girişimleri sonucu Gönen girişinden Bandırma çıkışına kadar yolda genişletme çalışmaları başlatıldığını ve daha sonra da genişletilen yolun asfaltlanacağını belirtti. 
Kahraman yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz günlerde ilçemizde devam eden ve yapımı düşünülen projeler hakkında bilgi vermek ve destek almak üzere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekilimiz A.Edip Uğur ile M. Cemal Öztaylan`ı ilçemize davet ettik. Bizi kırmayarak ilçemize geldiler ve gün boyu ilçemizde incelemelerde bulundular, kendilerine ilçemizdeki son gelişmeler ve yapılmakta olan projeler hakkında geniş bilgi verme fırsatımız oldu kendilerinden ilçemize daha iyi hizmet verme açısından bazı konularda destekler istedik. Vekilimizin  yaptığı görüşmeler neticesinde bugün sabah itibari ile İlçemizin gönen girişinden Hasyol inşaat, Özel İdaremiz ve belediyemizin tüm araç ve makineleriyle yol genişletme çalışmalarına başladık inşallah hedefimiz bayrama kadar karayollarına Manyas-Gönen girişinden, Manyas-Bandırma çıkışına kadar olan yolun asfaltını döktürmek ve vatandaşlarımıza rahat bir bayram geçirtmek. Bu güzergahı yaparken tabi ki yükselmiş olan asfaltı da düşürerek ve altyapısını yaparak planlı bir şekilde yapacağız ki  yarın yağmurlarda vatandaşlarımız sıkıntı yaşamasın. Öte yandan bugün Manyas`ta gerçekten görülmemiş bir çalışma yapıyoruz tabi bu esnada bazı zorluklar ve sıkıntılar oluyor ancak vatandaşlarımızın sabrı ve hoşgörüsü ile bunları da aşıyoruz. Ekiplerimiz şu anda 3 bölgede çalışma yapıyor bir tarafta kaldırım karo taşı döşenirken, yol yapımı ise Cumhuriyet Caddesi üzerinde devam ediyor ve ilçemizin Gönen girişi Sanayi bölgesi asfaltlama çalışması da başladı. Biz ekip olarak hizmet üretmeye çalışıyoruz, doğru olan neyse onu yapmaya çalışıyoruz. Biz yıkıp bırakmıyoruz, yıktığımız yerin yerine yeni bir şeyler koyarak yapıyoruz. Modern bir kent için önce altyapı gerekirdi. Onca itiraza ve eleştiriye rağmen biz bunu Manyas`ımızın geleceğini düşündüğümüz için yaptık. Keşke 2011 yılına gelene kadar bu sorun halledilseydi de biz de Manyas için sıraya koyduğumuz hizmetleri daha erken yapma şansını bulsaydık. Şimdi üstyapı yapılıyor engeller kaldırılıyor ve artık Manyas`lı vatandaşım yaşlı teyzem, engelli kardeşim, bebek arabalı anne, pazar arabalı amcam  kendine ait olan ve Manyas`ta daha önce hiç kullanamadığı kaldırıma sahip olacak. Ben öncelikle bu hizmetleri yaparken ve bu çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlıklardan ötürü bütün ilçe halkımız ve esnafımızdan özür diliyor yaptığımız ve yapacağımız çalışmalara verilen destekten dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli